onderhoud
en service

Onderhoud gasketel en snelle depannage

Met onze jarenlange ervaring kunt u bij Miller Heating terecht voor het onderhoud van uw gasketel. Miller Heating werkt al heel lang samen met fabrikanten zoals Bulex en Vaillant. Natuurlijk kunt ook bij ons terecht voor het ketelonderhoud van andere merken. Wij zijn erkend Cerga-installateur en in het bezit van alle G-nummers voor gas.

Is er onverhoopt iets stuk aan uw verwarming? Dan zetten wij alles op alles voor een vlotte depannage van uw chauffage. Wij hebben een grote voorraad van de meest gangbare stukken en kunnen daardoor meestal een snelle depannage van de chauffage of ketel garanderen!

Verwarmingsaudit

Wist u dat?
Een verwarmingsaudit is om de 5 jaar verplicht.

Bij een verwarmingsaudit wordt op basis van de verbranding, het type ketel en de energiefactuur berekend of uw installatie nog zuinig is. Het rendement van uw ketel wordt in kaart gebracht. We bekijken niet alleen het gewone rendement, maar ook het productierendement van uw type ketel. Dit geeft een juister beeld van de zuinigheid van uw installatie.

Op basis van deze audit adviseren wij u wat het meest energiezuinig en rendabel is. Meer rendement met minder kosten!

Van het periodiek onderhoud van uw gasketel tot een snelle depannage wanneer uw chauffage of ketel stuk is … we staan voor u klaar! Wij zijn gevestigd in Knokke-Heist, maar ook voor depannages in Brugge, Blankenberge, Zeebrugge en ver daarbuiten komen we graag ter plaatse.

contacteer ons